Bestform - a legjobb teljesítmény titka

Kérjen időpontot konzultációra!

Orvos és gyógyszerész tanácsadóink segítenek abban, hogy
garantáltan és egészségesen érje el céltestsúlyát,
illetve kialakítsa fenntartható életmódját.

A sportolóknak a nagy energiafelhasználás és a szervezetükben lejátszódó fokozott építő és regenerációs folyamatok miatt, az átlagosnál nagyobb a fehérjeigénye. A fizikai terheléstől függően a napi fehérjeszükséglet testsúly-kilogrammonként 1,2–2 g, sőt, időnként ennél még több is lehet. A mindennapi életben normális táplálkozással ezt a nagy fehérjeigényt nehéz kielégíteni.

A terhelésnek megfelelő optimális fehérjefogyasztás viszont szükségszerű az izomzat felépítéséhez, regenerációjához és az ezzel összefüggő jó teljesítmény biztosításához.

Az elégséges fehérjemennyiség

Nem könnyű „normális“ táplálékokkal az elégséges fehérjemennyiséget bevinni a szervezetbe. Egy főétkezés alkalmával fogyasztunk köreteket, zöldségeket, salátákat, gyümölcsöket is, ezért gyakran nem tudunk annyi fehérjetartalmú élelmiszert megenni, amennyire szükségünk lenne.

Sportärztezeitung

A link a sportorvos újsághoz: sportaerztezeitung.de

Bestform fehérjekoncentrátum

A Bestform fehérjekoncentrátum segítségével az elégtelen fehérjemennyiség problémáját meg lehet oldani. A Bestform gyártója és forgalmazója a németországi INSUMED cég. A termékeket a legszigorúbb higiéniai követelményeknek megfelelően gyártják, rendszeres laboratóriumi ellenőrzések kíséretében, valamint az OGYÉI nyilvántartásában is szerepelnek. Így a Bestform kiemelkedően ellenőrzött és garantáltan egészséges fehérjekészítmény.

A Bestformot egyébként a sportolással járó élettani szükségleteknek megfelelően, a legújabb nemzetközi terápiás ajánlások alapján készítették.

Hatféle magas minőségű fehérjeforrást tartalmaz, amelyek egymáshoz viszonyított mennyisége úgy van összeállítva, hogy a könnyű emészthetősége mellett a biológiai hasznosulása is a legjobb legyen.

A Bestform tartalmazza az emberi szervezet számára létfontosságú húszféle aminosavat, többek között az úgynevezett esszenciális aminosavakat és a természetesen elágazó szénláncú aminosavakat, mint a leucin, a valin és az izoleucin (angolul: branched chain aminoacids, BCAA), amelyek antikatabolikus és anabolikus tulajdonságaik következtében központi szerepet játszanak az izomzat és fehérje anyagcseréjében.

Vizsgálatok bizonyítják, hogy ezek az aminosavak pozitívan befolyásolják az immunrendszert és az izomzat regenerációját. A Bestform olyan létfontosságú vitaminokat, ásványi anyagokat is tartalmaz, amire a sportoló szervezetnek naponta szüksége van.

Hogyan kell fogyasztani a Bestformot?

Sportolás előtt fogyasztva segít az izomzat felépítésében, csökkenti a fáradékonyságot, így növeli a teljesítőképességet. Sportolás után meggyorsítja a regenerációt és lehetőséget ad az edzések intenzitásának növelésére.

Sportolás előtt és utána is fogyasztva e két hatást optimalizálni lehet.

A sportolók felesleges kilói csökkentik a teljesítményüket, a Bestform alacsony szénhidráttartalma és alacsony glikémiás terhelése lehetőséget nyújthat a testsúlyuk diétás optimalizálására is. A sportolók testsúlycsökkentő diétája során gyakran előfordul az izomzat leépülése, amit a Bestform megakadályozhat, így a testsúly csökkenése mellett a jó erőnlét megtartható.

Forrás: insumed.net