Budapest, Szeged, Orosháza

INSUMED táplálkozási koncepció 2-es típusú cukorbetegeknek

Kérjen időpontot konzultációra!

Orvos és gyógyszerész tanácsadóink segítenek abban, hogy
garantáltan és egészségesen érje el céltestsúlyát,
illetve kialakítsa fenntartható életmódját.

A 2-es típusú cukorbetegség egy olyan betegség, amelyet a túlsúly tovább ront. A cukorbetegség miatt pedig a túlsúlyt szinte lehetetlen leadni. Ördögi kör alakul ki.

A táplálkozási szokások megváltoztatása és a testzsír csökkentése feltartóztathatja a cukorbetegséget, javíthatja az állapotot, sőt,- ha csak átmenetileg is – gyógyíthatja azt, különösen akkor, ha rövid ideje áll fenn az anyagcsere-zavar.

A betegség sokrétűségét és esetenkénti különböző lefolyását figyelembe véve, nem lehet általánosan kötelező, mindenkire érvényes terápiás irányvonalat meghatározni.
Az INSUMED ajánlás mindig a laborvizsgálatok és az alkalmazott gyógyszeres kezelés függvényében készül el.

A diétáról

 

Az INSUMED módszerének köszönhetően megismerkedhet egy könnyen betartható rendszerrel, ízletes ételeket ehet, jóllakhat, nincs tiltott élelmiszer és éhezés, így a jó kedély garantált!

A diéta során speciális, gyógyászati célra szánt élelmiszert, INSUMED Trinkmahlzeit tápszert fog fogyasztani. Túlsúlytól szenvedők speciális, az INSUMED táplálkozási tanácsadó által megállapított étrenddel történő kezelése során az INSUMED Trinkmahlzeit-tel kiegészített táplálkozás elősegíti a hiánybetegségek kialakulásának megelőzését, az izomzat megtartását.

Az INSUMED Trinkmahlzeit lehetővé teszi, hogy zsírszegény, szénhidrát- és élelmi rostban gazdag, mégis alacsony kalóriatartalmú táplálkozást ajánlhassunk Önnek, úgy, hogy a fehérjefogyasztás terén se szenvedjen hiányt.
Az INSUMED Trinkmahlzeit egy speciális főétkezés túlsúlyos, 2. típusú diabéteszeseknek, akik cukorbetegségük miatt különleges, terápiás táplálkozást folytatnak.

 

A Trinkmahlzeit fogyasztásának előnyei cukorbetegeknél

 

  • Tartalmazza az összes fontos vitamint és ásványi anyagot, ezért hiánybetegség kialakulásától nem kell tartani.
  • Prebiotikus élelmi rostot tartalmaz, ez az emésztés szempontjából kedvező hatású.
  • A Trinkmahlzeit zsírtartalma nagyon csekély, így nincs felesleges energiabevitel.
  • Alacsony mértékű vércukorszint-emelkedést, illetve inzulinválaszt vált ki.

Amennyiben Ön 2-es típusú cukorbeteg és csökkenteni szeretné testsúlyát, forduljon bizalommal diétaterapeutánkhoz!